Galerie foto

Iubim cainii! Avem sase si datorita lor a aparut si s-a concretizat ideea unui Club Canin pentru prieteni. Astfel, pensiunea canina a venit ca o completare fireasca a canisei Haus Von Romland. Am creat un spatiu dedicat, generos, care ofera conditii foarte bune, conceput cu responsabilitate si afectiune, pentru cateii nostri si cateii prietenilor nostri. Clubul nostru se afla in comuna Berceni din judetul Ilfov, foarte aproape de Bucuresti.

La pensiunea canina Haus von Romland cateii prietenilor nostri sunt cazati intr-un spatiu curat si sigur, in care se vor simti relaxati, se vor juca si vor avea parte de cea mai adecvata ingrijire, conform rasei, varstei si particularitatilor. Prietenii nostri ii lasa la noi cu incredere, de fiecare data cand pleaca intr-o delegatie sau in vacanta, fara griji sau temeri.

Avem multi prieteni dar daca iubiti cainii si sunteti pe aceeasi lungime de unda cu noi, va invitam sa va alaturati clubului nostru! Gasiti datele noastre de Contact AICI. Pana atunci va prezentam Clubul Haus Von Romland in imagini.

Ce spun prietenii nostri

club canin, canisă Ciobănesc German și Pug cu Pedigree

“Rheea tocmai a împlinit un an. Mulțumesc canisei Haus vom Romland!
Suntem tare mândri de ea și o iubim enorm, iar ea ne răsplătește în fiecare zi cu dragostea ei!”

Nicoleta Ciobanu