Canisa Haus von Romland

Dacă ai ajuns pe site-ul nostru pentru că îți dorești un câine de rasă pură, sănătos, frumos, care să devină un membru al familiei tale, ești în locul potrivit. La noi vei găsi pui disponibili destul de rar, pentru că nu facem monte în scop comercial. Suntem pasionați de creșterea câinilor din canisa noastră, îi iubim și îi protejăm oferindu-le un stil de viață echilibrat, de cea mai bună calitate, din toate punctele de vedere. Le oferim zilnic toată atenția și afecțiunea de care au nevoie. Câinii noștri au Pedigree, parintii au teste de sanatate si displazie, iar montele sunt înregistrate.

Un câine de companie poate oferi energia de care ai nevoie pentru un nou început, poate completa un gol pe care îl ai în suflet sau poate fi partenerul de joacă al copilului tău. Este o ființă căreia îi poți dărui tandrețe și care îți oferă în schimb enorm de mult: afecțiune necondiționată, devotament, loialitate. În plus, un câine poate schimba stilul de viață al întregii familii în bine: stimulează mișcarea zilnic pentru că are nevoie de plimbări, oferă momente de relaxare în aer liber prin joacă și antrenament, responsabilizează toți membri familiei. Poate fi foarte benefic în special pentru copii, în prezent, când dependența de dispozitive electronice acaparează din ce în ce mai mult timpul liber.
In 2023, pe această pagină veți găsi noutăți despre cuiburi și puii disponibili. Vă oferim două rase al cărui caracter este extraordinar de blând sau tandru: Ciobănesc German și Labrador!

Pe viitor Westie si Pug!

canisa bucuresti romland kennel

Canisa Bucuresti Romland Kennel

Contact: +40 752 277 722

“Banii vor cumpăra un câine bun dar numai iubirea va face ca el să dea din coadă.”

Richard Friedman

Ce spun prietenii nostri

club canin, canisă Ciobănesc German și Pug cu Pedigree

“Rheea tocmai a împlinit un an. Mulțumesc canisei Haus vom Romland!
Suntem tare mândri de ea și o iubim enorm, iar ea ne răsplătește în fiecare zi cu dragostea ei!”

Nicoleta Ciobanu