Categories
Uncategorized

Canisa Haus von Romland

Daca ai ajuns pe site-ul nostru pentru ca iti doresti un caine de rasa pura, sanatos, frumos, care sa devina un membru al familiei tale, esti in locul potrivit. La noi vei gasi pui disponibili destul de rar, pentru ca nu facem monte in scop comercial.

Suntem pasionati de cresterea cainilor din canisa noastra, ii iubim si ii protejam oferindu-le un stil de viata echilibrat, de cea mai buna calitate, din toate punctele de vedere. Le oferim zilnic toata atentia si afectiunea de care au nevoie. Cainii nostri au Pedigree iar montele sunt inregistrate.

Categories
Uncategorized

Concursuri

Concurs 2019 Bucuresti Concurs 2019 Cluj Concurs 2019 Sibiu Concurs Focsani 2019 Concurs Craiova 2019

Categories
Uncategorized

Rezultate deosebite pentru canisa Romland Kennel la ACH Napoca Dog Show, Cluj Napoca 16-17 februarie 2019

Ne-am bucurat sa putem fi prezenți la Napoca Dog Show 2019. A avut loc la Cluj Napoca pe 16-17 februarie, în Sala Polivalenta. Competiția a fost structurata astfel: 2 x CAC și 2 x CACIB.

Categories
Uncategorized

Despre Tusea de canisă (Traheobronșita canina)

Traheobronșita canină poartă denumirea populară de “tuse de canisă” și este o afecțiune foarte contagioasă ce poate apărea la câini, similară cu gripa la oameni. Se transmite cel mai frecvent pe calea aerului și prin atingerea obiectelor contaminate, fiind determinată de o serie de patogeni.

Categories
Uncategorized

Cum ne pregătim pentru o pensiune canină

Pensiunea canină din cadrul Clubului Romland Kennel este un loc de încredere, curat, sigur și adaptat nevoilor cățelului, special creat pentru câinii noștri și câinii prietenilor noștri, care le asigură confortul necesar șederii pentru o perioadă scurtă (1-2 zile) sau chiar lungă (una sau mai multe săptămâni), și o îngrijire responsabilă.